DONACIJA AVIV ARLONA DOMU ZDRAVLJA

DONACIJA AVIV ARLONA DOMU ZDRAVLJA

Povodom otvaranja ritejl Aviv parka u Zrenjaninu, izraelska kompanija Aviv Arlon donirala je Domu zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ digitalni kolposkop i 10 savremenih aparata za merenje pritiska – tenziometara. Donacija je uručena direktoru Doma zdravlja, mr Miodragu Subiću, na sam dan otvaranja.

“Zahvaljujem se kompaniji Aviv što je odabra i odlučila da donira jedan savremen i nadasve neophodan digitalni kolposkop Domu zdravlja Zrenjanin „Dr Boško Vrebalov“, za odeljenje ginekologije. Još jednom se pokazalo da saradnjom sa društveno odgovornim kompanijama može mnogo toga da se postigne  u obezbeđivanju pružanja višeg i što kvalitetnijeg nivoa primarne zdravstvene zaštite. Zahvaljujem kompaniji Aviv ispred svih zaposlenih u Domu zdravlja Zrenjanin „Dr Boško Vrebalov“, naših pacijentkinja i u svoje lično ime”, rekao je Subić

Ovo je uobičajna praksa ove kompanije a sve u cilju uspostavljanja što bolje saradnje sa lokalnom zajednicom u novom prostoru u kojom otpočinju posao. “Nadamo se da će ova donacija poboljšati nivo zdravstvenih usluga na Odeljenju ginekologije, naročito kada je reč o prevenciji ginekoloških oboljenja čija je stopa u Srbiji veoma visoka”, objašnjava Danka Gladović, direktorka  marketinga Aviv Arlon u Srbiji.

Donacija u Zrenjaninu je nastavak poslovne politike kompanije, koja je u Pančevu, gde je otvoren prvi ritejl park, učestovala u više humanitarnih projekata i akcija.

Scroll to Top