ZAHVALNICA VOJSKE SRBIJE ZRENJANINSKOM DOMU ZDRAVLJA

ZAHVALNICA VOJSKE SRBIJE ZRENJANINSKOM DOMU ZDRAVLJA

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković uručio je u subotu u Domu Garde na Topčideru zahvalnice pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije i civilnim organizacijama povodom uspešno realizovane svečanosti obeležavanja Dana Vojske Srbije i Dana pobede koja je održana 9. maja u Zrenjaninu.

Skoro decenija je prošla od kad je vojska Srbije bila u Zrenjaninu, a celokupna svečanost, kada je u pitanji vojka i civilne organizacije ocenjena je sa najvišom ocenom.

“To smo sada uradili Zrenjaninu, po četvrti put, smelo i hrabro, znajući da posedujemo kvalitet, da možemo izaći ne samo pred javnost Srbije, već i pred svetsku javnost sa onim što treba da krasi svaku vojsku bilo koje države, a gde smo mi, siguran sam, među vodećima”, naglasio je general Diković dodajući da se čvrstina, strojeva izgrađenost, disciplina, posvećenost pozivu i državi mogla videti na manifestaciji održanoj na zrenjaninskom Trgu slobode.

U znak zahvalnosti za izuzetno uspešnu saradnju, general Diković je Gradu Zrenjaninu dodelio Plaketu Vojske Srbije, koju je uručio gradonačelniku Čedomiru Janjiću. Dom zdravlja “dr Boško Vrebalov” Zrenjanin, jedna je  od civilnih organizacija čije je angažovanje na vojnoj paradi ocenjeno najvišom ocenom te je direktoru zrenjaninskog Doma zdravlja, mr Miodragu Subiću takođe uručena Zahvalnica za izuzetnu saradnju i pruženu podršku u organizaciji centralne svečanosti proslave Dana Vojske Srbije i Dana pobede u garnizonu Zrenjanin “Tokom tri dana koliko su trajale probe i centralna svečanost, Služba hitne medicinske pomoći imala je 71 intervenciju ali bez ozbiljnijih slučajeva. Mislim da su moje kolege iz Hitne pomoći zaslužnije da danas budu ovde i prime zahvalnicu jer je ipak njihova profesionalnost i angazovanje bilo izuzetno”, rekao je Subić.

Scroll to Top