НИС ДОНИРАО ОПРЕМУ ДОМУ ЗДРАВЉА ЗРЕЊАНИН

Дом здравља „Др Бошко Вребалов“ представио је нову, савремену опрему чију је набавку подржала компанија НИС у оквиру пројекта Заједници заједно. Донацијом у вредности од 12,5 милиона динара набављена су два санитетска возла за Службу хитне медицинске помоћи, два путничка возила за Патронажну службу, савремену стоматолошку столицу са опремом за Дечије стоматолошко одељење и медицински фрижидер за складиштење вакцина.

Свечаности уприличеној поводом презентације нове опреме присуствовали су представници који су потписали трилатерарни уговор, Биљан Елезовић, директор погана НИС-а за Средњебанатски округ, Чедомир Јањић градоначелник Зрењанина и др Гордана Ђурић в.д. директора Дома здравља Зрењанин.

„Велико хвала компанији НИС што је препознала потребу за улагањем у примарну здравствену заштиту, такође хвала и локалној самоуправи на пруженој помоћи током реализације пројекта. Модернизацијом опреме и возног парка далеко ће се унапредити рад наших организационих јединица које интезивно раде са децом, побољшаће се примарна здравствена заштита а утицаће позитивно и на задовољство како пацијената тако и наших запослених“, рекла је др Ђурић.

Програм друштвене одговорности компаније НИС „Заједници заједно“ траје већ једанаест година и до сада су подржали више од 950 пројеката који за циљ имају унапређење живота наших грађана. Ове године акценат је дат на побољшање услова лечења наших најмлађих и издвојено је скоро милион евра за пројекте у 13 градова и општина међу којима је и Зрењанин.

„Циљ компаније НИС је да наша деца имају најквалитетније услове лечења. Град Зрењанин је један од наших најважнијих пословних партнера што се тиче пословања а и од почетка је са нама у програму Заједници заједно. НИС ће наставити да потпомаже локалну самоуправу и улаже у пројекта који имају за циљ побољшање услова лечења и живота нашин најмлађух јер су они будућност наше земље“, истакао је Елезовић.

У оквиру сарадње града Зрењанина и компаније НИС у протеклих једанаест година реализовано је 146 пројеката вредних 134 милиона динара.

„Компанија НИС заиста показује велику друштвену одговорност. Много смо пројеката урадили заједно, у спорту и рекреацији, школству ево сада и у здравству. Ова данашња презентација нове опреме је сјајна слика једне дугогодишње успешне сарадње“, рекао је Јањић.

Scroll to Top