ДОНАЦИЈА DRÄXLMAIER-A

DRÄXLMAIER Group још једном је показала да је друштвено одговорна компанија која настоји да помогне установама и грађанима у окружењу у којем послују. Одлуком менаџмента ове компаније Дому здравља “Др Бошко Вребалов” Зрењанин донарано је осамдесет рачунара.

Суочавамо се са глобалном здравственом кризом од које нико није поштеђен, а која је поново показала колико је посао који обављају запослени у Дому здравља неизмерно важан за нашу заједницу. Овом донацијом смо желели лекарима да олакшамо свакодневни рад како би могли да се посвете пацијентима и пруже им што бољу здравствену заштиту и услугу.

DRÄXLMAIER Group се искрено залаже да буде добар и користан члан заједнице у којој послује, те вођени тиме, бројним активностима у оквиру друштвено одговорног пословања настојимо да пружимо помоћ и подршку различитим организацијама и институцијама у региону“, рекао је Бранимир Јоксимовић, менаџер оперативних процеса DRÄXLMAIER Group Србија.

Интезивна сарадња између DRÄXLMAIER Group и Зрењанинског Дома здравља отпочела је пре два месеца отварањем амбуланте у оквиру просторија компаније, а за потребе свих запослених у DRÄXLMAIER-у.

Веома смо захвални компанији DRÄXLMAIER на одлуци да нашем Дому здравља донирају велики број рачунара. Таква донација има велики значај јер се данашњи здравствени систем заснива на електронским картонима и улагање у информационе технологије у многоме ће нам олакшати и убрзати рад. Рачунари ће бити распоређени по свим службама у зависности од приорита и потреба јер имамо доста старих рачунара као и пунктова који немају довољан број истих”, навела је др Гордана Ђурић, директорица Дома здравља “Др Бошко Вребалов”.

Зрењанински Дом здравља остварио је изузетну сарадњу са DRÄXLMAIER Group током преговора и отварања амбуланте а ова донација је још један доказ да се та сарадња наставља на обострано задовољство.

Scroll to Top