ON-LINE ПРИПРЕМА ТРУДНИЦА

Поливалентна патронажна служба одржава часове обуке трудница у склопу Психофизичке припреме трудница за порођај већ дужи низ година у просторијама Дома здравља “Др Бошко Вребалов” у Зрењанину.

Због новонастале ситуације, нисмо у могућности да организујемо часове на начин као што смо чинили до сада. Свесни смо потребе и значаја овог начина саветовања и обуке наших трудница, па су патронажне сестре осмислиле часове који ће се одржавати on-line, како би свака заинтересована трудница могла да их прати из свог дома. Часови ће се одржавати уторком и четвртком у 17h. Све заинтересоване труднице могу да нам се јаве на број 023/511-503 (Телефонско саветовалиште ,,Деца Србије”), или путем маил-а obukatrudnica@dzzrenjanin.rs. Часови ће се одржавати преко ZOOM апликације и свака трудница која жели да присуствује часовима када се јави путем маила или телефонски добиће своју шифру за улазак на апликацију као и упутства за инсталирање апликације.

Теме ових часова су делокруг рада Патронажне сестре, а односе се на теоријски и практични део помоћу видео презентације о значају и предности дојења, купање и нега новорођенчета, улога и припрема будућег тате за долазак бебе и обука породице.

У сврху што боље комуникације, молимо вас да нам путем mail-а шаљете питања и сугестије како бисмо што успешније организовали ове часове, а ви биле обучене и спремне за најлепше тренутке који вас очекују.

Scroll to Top